7/12/2011

Johanna Tukiainen @ Kaijakka, Tampere 8.7.2011



Joo o, uskokaa tai älkää! Jennan kanssa oli vähän villimpi perjantai-ilta, nimittäin lähettiin kattoon Glamour Tuksua. :-D No, mentiin sinne hyvissä ajoin ja -yllätys yllätys- Tuksu oli 2 tuntia myöhässä. Mutta onneksemme Jossu kuitenkin saapui paikalle. Mukana saapui myös aviomies Arto. :-D

Voi olla, että ilman vettä väkevämpää ei olis selvinny illasta, oli meinaan aikamoinen show! Ensin Tuksu lauloi 4 biisiä, minkä jälkeen siirryttiin tankotanssin ja strippauksen pariin. Jep, voitte ehkä kuvitella että millanen show oli... Ainakin tuli naurettua ja huudettua niin paljon ettei ääntä ollut seuraavana aamuna.

                                                          Meillä oli tosiaan hyvät näkymät eturivipaikoilta!




Tässä tulis myös pieni videonpätkä -kattokoon ken uskaltaa!

                                            Hahhah siä kuuluu meijänki huudot "HYVÄ JOSSU!!!"

Olipa siinäki kokemusta kerrakseen. :-D

2 kommenttia:

  1. Herää kysymys,mikäli tuksu olis vakavasti otettava "artisti"eikö kannattais perehtyä yhteen lajiin kunnolla,nyt vaan voi todeta,että laulaa tuksu ei osaa pätkääkään sen paremmin tuota epätoivoista lyllerrystä ei voi tanssiksi kutsua,sattaisipa alan ammattilaiset närkästyä moisesta.Jos taas on tarkoitus esittää elähtänyttä katunaista,antaisin pisteitä -5
    Ehkäpä työpaikoilla kiristynyt kilpailutilanne on ajanut ihmiset siihen pisteeseen,että kapakoissakin kelpaa ihan mikä tahansa ala-arvoinen näytös,mitä kamalempi,sen paremmin unohtuu työn paineet.

    VastaaPoista
  2. Ööööhhh... MINÄKIN STRIPPAISIN PAREMMIN :DDD Hei come on oikeesti... Ja en miäkään tosiaankaan mikään kukkakeppi ole... Miten tuo nainen on voinut luoda itelleen _uran_ tuolla?

    VastaaPoista